En spännande dag i Trelleborg

En spännande dag i Trelleborg

Vätgasbloggen vill ta ett ögonblick att tacka alla som var involverade i den fantastiska dagen vi spenderade tillsammans med Trelleborgs energi på Vätgasdagen. Det var en mycket rolig upplevelse att få delta i denna sammankomst där vi fick utforska och diskutera framtiden för vätgas och dess roll i energiomställningen.

Ett stort tack till Vätgas Sverige som var en av arrangörerna av evenemanget och för deras outtröttliga arbete för att sprida kunskap om vätgasens möjligheter. Vi vill även rikta ett varmt tack till Everfuel, Lhyfe, Toyota och Powercell som deltog och bidrog med deras expertis och insikter om den senaste utvecklingen inom vätgasteknologin.

Vi är så glada över att ha haft möjligheten att träffa och utbyta idéer med representanter från dessa företag. Det var inspirerande att se alla som delade samma passion för vätgas och en hållbar energiframtid.

Vi ser fram emot fler möten, där vi kan fortsätta att lära av varandra och arbeta tillsammans för att främja användningen av vätgas som en viktig energibärare i kampen mot klimatförändringar.

Återigen, ett stort tack till Trelleborgs energi, Vätgas Sverige, Everfuel, Lhyfe, Toyota Sverige, Bilia Toyota Trelleborg, H2X och Powercell för en oförglömlig dag som vi kommer att bära med oss länge.

Med vänliga hälsningar, Vätgasbloggen.se

Missa inte veckans vätgasnyheter

I slutet på varje vecka får du ett mail med de senaste nyheterna som rör vätgas!

Inga spam-mail, endast värdefulla nyheter. Fyll i din mailadress nedan för att ta del av detta.

Mvh Magnus Thulin, Grundare och Publisher av Vätgasbloggen.