Swerim vätgas summit 2023

Swerim arrangerar Vätgas summit 2023

Swerim, ett svenskt forskningsinstitut, kommer att arrangera Vätgas summit 2023. Detta evenemang syftar till att samla experter och intressenter inom vätgasbranschen för att diskutera utmaningar, möjligheter och den senaste forskningen kring vätgas och dess användning i energisystemet.

Vätgas summit 2023 kommer att äga rum den 1 juni på Gävlegatan 18 vid Odenplan i Stockholm. Evenemanget kommer att omfatta presentationer och diskussioner som täcker en rad ämnen relaterade till vätgas. Dessa ämnen inkluderar produktion, lagring, distribution och användning av vätgas, samt dess roll i en mer hållbar energiframtid.

Mötet kommer att bjuda in forskare, företag, politiker och andra intressenter att dela med sig av sina insikter och erfarenheter kring vätgas och dess potential för att bidra till en grönare energiomställning. Målet är att skapa en plattform för samarbete och kunskapsutbyte, samt att främja innovation och teknikutveckling inom vätgasområdet.

Vätgas summit 2023 kommer att vara en viktig händelse för alla som är intresserade av vätgas och dess möjligheter att bidra till en mer hållbar energiframtid. För mer information om evenemanget och hur man anmäler sig, besök Swerims hemsida nedan.

https://www.swerim.se/kalender/hydrogen-summit-2023

Swerim ägs till 80 procent av industrin och till 20 procent av svenska staten genom RISE Research Institutes of Sweden

Missa inte veckans vätgasnyheter

I slutet på varje vecka får du ett mail med de senaste nyheterna som rör vätgas!

Inga spam-mail, endast värdefulla nyheter. Fyll i din mailadress nedan för att ta del av detta.

Mvh Magnus Thulin, Grundare och Publisher av Vätgasbloggen.