Metacon AB vinnare som årets vätgasbolag 2023

Metacon AB vinnare som årets vätgasbolag 2023

Mitt i en grön energirevolution är det med stor entusiasm vi utser vinnaren av Vätgaspriset. Som vinnare i kategorin Årets Vätgasbolag har bolaget visat på enastående innovation inom vätgasteknik och hållbarhet, där deras projekt utmärker sig genom framsteg inom grön energi och hållbar innovation. Genom att kombinera avancerad teknologi med en vision om en renare framtid, har vinnaren bidragit till en potential om betydande minskningar av beroendet på fossila bränslen och främjat användningen av förnybara och fossilfria energikällor. Deras arbete är inte bara en teknologisk framgång utan symboliserar även ett djupt engagemang för att minska koldioxidutsläpp och främja en grönare framtid.

Vinnaren har också visat prov på ett mycket stort engagemang gentemot marknaden. Genom att nätverka och sprida kunskap om vätgas och dess potential har bolagets representanter visat en mycket stor vilja att folkbilda i vätgasteknik och hållbar utveckling inom transportbranschen.

Det är med stor entusiasm som Vätgasbloggen konstaterar att bloggens läsare har utsett Metacon AB med VD Christer Wikner och kollegor som vinnare! Stort grattis!

Nomineringsprocessen var öppen under hela december och Vätgasbloggens läsare har fritt kunna nominera personer, bolag och projekt. Den person, bolag eller projekt med flest nomineringar tilldelas Vätgaspriset. Vätgasbloggen nådde under december 2023 över 25000 personer och antalet nomineringar till Vätgaspriset uppgick till 450 stycken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte veckans vätgasnyheter

I slutet på varje vecka får du ett mail med de senaste nyheterna som rör vätgas!

Inga spam-mail, endast värdefulla nyheter. Fyll i din mailadress nedan för att ta del av detta.

Mvh Magnus Thulin, Grundare och Publisher av Vätgasbloggen.